Milon cirkel

De Milon Cirkel is een rondje fitnesstoestellen waarop je heel efficiënt je spierkracht en uithoudingsvermogen kunt verbeteren. Vraag onderaan een gratis proefles aan om het zelf te proberen.

Vertrouwde omgeving

Fit in 35 minuten

Altijd persoonlijke begeleiding

Voor wie is de Milon Cirkel?

De Milon Cirkel is voor de beginnende en gevorderde sporter die een bepaald doel wil bereiken, maar niet meer dan 1 tot 2 keer per week kan sporten. Vanaf je 30e levensjaar neemt je spiermassa ieder jaar af. Daarnaast worden door de veranderde maatschappij bepaalde spieren minder of zelfs niet meer gebruikt. Dit leidt vroeg of laat tot fysieke ongemakken zoals rugklachten, overgewicht, gewrichtsklachten of andere gezondheidsklachten. Spiertraining kan veel klachten voorkomen of verminderen. De Milon cirkel is een hulpmiddel om krachttraining gemakkelijker, veiliger en leuker te maken.

 

Fit in 35 minuten

Op de Milon Cirkel ga je achter elkaar door. Elke krachtoefening duurt 1
minuut. Daarna heb je 30 seconden om te wisselen en begint de volgende oefening. Na 4 krachtoefeningen doe je 1 oefening voor het uithoudingsvermogen van 2,5 minuten. Daarna ga je weer verder met 3 krachtoefeningen. Doordat je minder rust hebt dan bij een gewone training, blijft je hartslag hoog en heeft de training meer effect. Op de conventionele fitnesstoestellen moet je 2 tot 3 keer per week trainen om resultaat te bereiken. Een training duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. Op de Milon Cirkel bereik je al resultaat met 1 training per 5 dagen van 35 minuten.

Doelgericht en effectief

Op de Milon cirkel train je effectiever dan op gewone fitnesstoestellen. Dit komt door de unieke mogelijkheid om in de teruggaande beweging zwaarder te kunnen trainen. Je bent sterker als je iets moet tegenhouden, dan wanneer je iets moet wegduwen. Door de zwaardere weerstand in de teruggaande beweging door je veel meer op de Milon cirkel dan op een gewoon fitnesstoestel. Daardoor ies het veel effectiever en kun je met een kortere training en minder vaak trainen toch resultaat behalen.

Verschillende fases

Op de Milon cirkel doorloop je verschillende fases. Aad van Loon Sport heeft 2 veerschillende Milon cirkels. Na elke 20 trainingen verandert er iets aan de manier van trainen. Dat kan zijn dat je andere oefeningen krijgt of een andere manier van trainen. Dit wordt allemaal voor je bijgehouden. Er zit een heel trainingsprogramma achter de Milon cirkel wat je automatisch doorloopt. Dit zorgt voor afwisseling en daarmee resultaat.

Automatische toestellen

De toestellen stellen zich automatisch in op jouw lichaam. Dus geen gedoe met allerlei knoppen en onderdelen verstellen. Je stopt je pasje in het toestel, die stelt het toestel af op jow lichaam en met het juiste gewicht van de oefening. Zo sport je altijd op de juiste manier en met het juiste gewicht.

Wat zou jij (weer) willen bereiken?

Weer fit zijn

Het is al een tijdje geleden dat je je echt fit voelde. Met maar 2x per weeek 35 minuten training wordt je fitter en sterker.

Afvallen

De meeste mensen beginnen met sporten voor een beter figuur. Als je wilt afslanken kun je door spiertraining je ruststofwisseling verhogen, waardoor je gedurende de hele dag meer energie verbruikt.  Elke kilogram spiermassa verhoogt je energieverbruik met 70 Kcal per dag.

 

Minder rugklachten

Door je spieren te trainen, ontlast je je gewrichten. Een steviger spiercorset zorgt ook voor stabiliteit van o.a. je wervelkolom. Spiertraining is een investering in je vitaliteit en kwaliteit van leven op korte en lange termijn. Daarnaast doe je oefeningen om de bewegelijkheid van de gewrichten te vergroten. Deze combinatie zorgt voor minder klachten aan rug, nek en schouders. Op de kracht-bewegelijkheidscirkel bij Aad van Loon Sport doe je deze training in 40 minuten.

Meer info?

 

Wat onze leden zeggen

“Na al die jaren kom je bij de sportschool altijd weer binnen met
het vertrouwde gevoel van warmte en ‘gezien’ te worden.”

– Tiny van Everdingen

“Een aanrader voor iedereen die lekker wil sporten in een ontspannen sfeer met instructeurs
die verstand van zaken hebben en ook aandacht voor je hebben.”

– Frank Rooling

“Ik ben al jaren heel tevreden. Even uitgeprobeerd welke groepslessen bij me passen. Er is keus genoeg, op fijne tijden en erg leuk en goed voor je conditie.”

– Loes Oorsprong

“Ik ben begonnen op de vernieuwde cirkel die speciaal voor mensen met rug-, nek- en
schouderklachten is. Nu doe ik alle oefeningen en merk ik dat alle spieren sterker worden. Ik voel me 10 jaar jonger. Ik kan iedereen aanraden het te proberen. Het heeft mij na acht jaar pijnvrij gemaakt.”

– Bert Ilmer

Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

Over Aad van Loon Sport in Barendrecht

Aad van Loon Sport helpt leden al jaren weer fitter, gezonder en slanker te worden en te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een Gratis proefweek. Of wil je eerst ontdekken wat het beste bij je past? Doe dan de Lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijd bezig met uitstellen… Toch? Daarom, vandaag start jouw gezondere leefstijl! Aad van Loon Sport in Barendrecht is jouw coach.