Het aanbod van Aad van Loon Sport

Ontdek de veelzijdige Conditietraining, Senior fit, Medisch fit, Power workout of Boxmaster bij Aad van Loon Sport in Barendrecht 

 

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Individueel sporten

Behaal jouw persoonlijke doelen met onze geavanceerde apparatuur en onze vrije gewichten.

Milon Cirkel

Bij Aad van Loon Sport kan je al fitter worden in slechts 35 minuten per training. Onze geavanceerde apparaten begeleiden jou in je trainingen en zijn makkelijk in te stellen. Trainen met de Milon Cirkel levert tot wel 15 keer meer resultaat dan gewoon fitness. Klik hier voor meer informatie.

Pilates

Creëer balans met lichaam en geest via onze Pilates lessen. De ideale stap om balans te vinden in eigen lichaam.

Spinning

Ben je nieuw in de wereld van spinning? Geen zorgen, wij hebben je gedekt! Onze spinninglessen zijn perfect voor beginners, met instructeurs die je begeleiden bij elke pedaalslag. Het maakt niet uit wat je fitnessniveau is, je kunt meedoen en jezelf uitdagen terwijl je geniet van de geweldige muziek en de ondersteunende sfeer.

BBB (Build a Beautiful Booty)

Een les van 30 minuten met krachtoefeningen voor Buik, Billen en Benen. Oefeningen met losse materialen of op krachttoestellen. Leer tegelijk de techniek van oefeningen als de squat, deadlift, lunge en hip trust.

Bodyshape

Een groepsles van 60 minuten met spierversterkende oefeningen voor het hele lichaam. We maken gebruik van kleine materialen zoals matjes, dumbbells, halters,, ballen, elastieken en enkelgewichten. Geschikt voor beginners en gevorderden door de variatie in zwaarte van de gebruikte materialen.

Senior fit

Bent u op leeftijd en wilt u toch blijven sporten? Neem dan deel aan onze Senior fit groepslessen. Tijdens deze groepslessen wordt er op een veilige manier gewerkt aan een fitter en sterker lichaam.

Boxmaster

Een intensieve les van 30 minuten waarin boksen gecombineerd wordt met oefeningen voor kracht en conditie. Je slaat op de Boxmaster, dus niet tegen medesporters. Hierdoor kan iedereen op zijn of haar eigen niveau meedoen.

Conditietraining

Een afwisselende les van 60 minuten voor conditie en kracht. Oefeningen met losse materialen en zonder toestellen. Een training die al sinds 1988 gegeven wordt. Iedere week anders en toegankelijk voor beginners en gevorderden.

Steps

Een les van 60 minuten voor conditie en coördinatie. De les wordt afgesloten met buikspieroefeningen.

Bootcamp

Een les van 60 minuten in de buitenlucht. Oefeningen voor het hele lichaam met hardlopen tussendoor. We gebruiken de omgeving voor een lekkere workout.

Fitboost

Een intensieve les van 30 minuten met oefeningen voor kracht en conditie. Een soort bootcamp, maar dan binnen. Geeft je energie en fitheid een boost!

Wat onze leden zeggen

“Na al die jaren kom je bij de sportschool altijd weer binnen met het vertrouwde gevoel van warmte en ‘gezien’ te worden.”

– Tiny van Everdingen

“Een aanrader voor iedereen die lekker wil sporten in een ontspannen sfeer met instructeurs die verstand van zaken hebben en ook aandacht voor je hebben.”

– Frank Rooling

“Ik ben al jaren heel tevreden. Even uitgeprobeerd welke groepslessen bij me passen. Er is keus genoeg, op fijne tijden en erg leuk en goed voor je conditie.”

– Loes Oorsprong

“Ik ben begonnen op de vernieuwde cirkel die speciaal voor mensen met rug-, nek- en schouderklachten is. Nu doe ik alle oefeningen en merk ik dat alle spieren sterker worden. Ik voel me 10 jaar jonger. Ik kan iedereen aanraden het te proberen. Het heeft mij na acht jaar pijnvrij gemaakt.”

– Bert Ilmer

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven!

 
Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefweek!

Nog vragen?

 
Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

 

 Alles van individueel fitness tot spinning bij Aad van Loon Sport

 

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al jaren de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Barendrecht. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: individueel fitness, groepslessen en Milon Cirkel. Met onze Gratis proefweek en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.