Over Aad van Loon Sport in Barendrecht

Aad van Loon Sport helpt leden al jaren weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een Gratis proefweek. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de Lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. Aad van Loon Sport in Barendrecht is jouw persoonlijke coach.

Waarom Aad van Loon Sport

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Aad van Loon Sport altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten

Fit in 35 minuten

Door de unieke mogelijkheid om de heen- en teruggaande beweging verschillend te belasten, train je effectiever. Hierdoor hoef je bij gebruikmaking van de Milon Cirkel maar 1x per 5 dagen, 35 minuten te trainen om resultaat te bereiken.

Uitgebreid aanbod

Heb je al de nodige ervaring of heb je juist die extra stok achter de deur nodig? Train vrij of onder begeleiding van een personal trainer die jou helpt je doelstellingen te behalen. Vergeet ook niet om ons ruime aanbod aan groepslessen te bekijken.

Doelgericht

Bij Aad van Loon Sport focussen wij op het behalen van jouw doelen. Dit doen wij door de juiste omgeving voor jou te creëren om in te sporten.

Het Aad van Loon Sport Team

Remon

Directeur

Alice

Zelfstandig gewichtsconsulent

Bente

Receptionist

Cartier

Trainer

Eline

Receptionist

Ewout

Trainer

Eva

Trainer

Florien

Trainer

Jason

Trainer

Jessy

Trainer

Jolanda

Receptionist

Louise

Receptionist

Marianne

Receptionist

Menno

Trainer

Michiel

Trainer

Reinier

Trainer

Vivian

Receptionist + Trainer

Wendy

Receptionist

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

 Wat onze leden zeggen

“Na al die jaren kom je bij de sportschool altijd weer binnen met
het vertrouwde gevoel van warmte en ‘gezien’ te worden.”

– Tiny van Everdingen

“Een aanrader voor iedereen die lekker wil sporten in een ontspannen sfeer met instructeurs
die verstand van zaken hebben en ook aandacht voor je hebben.”

– Frank Rooling

“Ik ben al jaren heel tevreden. Even uitgeprobeerd welke groepslessen bij me passen. Er is keus genoeg, op fijne tijden en erg leuk en goed voor je conditie.”

– Loes Oorsprong

“Ik ben begonnen op de vernieuwde cirkel die speciaal voor mensen met rug-, nek- en
schouderklachten is. Nu doe ik alle oefeningen en merk ik dat alle spieren sterker worden. Ik voel me 10 jaar jonger. Ik kan iedereen aanraden het te proberen. Het heeft mij na acht jaar pijnvrij gemaakt.”

– Bert Ilmer

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

Aad van Loon Sport in Barendrecht: Jouw partner op het gebied van fitness.

 

Het is jaren bekend dat Aad van Loon Sport mensen uit Barendrecht helpt op het gebied van sterker worden, afvallen en fitheid. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis proefweek en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!